Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Már péntek délután megkezdődik a hétvégi...

Április 26-án jön a Szedd 'Káta, Szedd! 4.0

A Nagykáta Sportegyesület labdarúgó szakosztálya...

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Április 20-án, szombaton délután a dobogó...

Női, U15 lány: gáláztak a fiatalok, pont nélkül tértek haza a felnőttek

Női, U15 lány: gáláztak a fiatalok, pont nélkül tértek haza a felnőttek

Április 13-án, szombaton női csapatunk Budapesten, az Airnergy FC ellen...

U12, U13, U15: a KISE és a Tura voltak a hétvégén ellenfeleink

U12, U13, U15: a KISE és a Tura voltak a hétvégén ellenfeleink

Az április 13-14-ei hétvégén serdülő csapataink a KISE,...

U11: Nagy sikerrel zárult a II. Tóth Tanoda Kupa

Június 4-én, vasárnap került megrendezésre a Sport utcai sportlétesítményünkben a II. U11-es Tóth Tanoda Kupa. Hasonlóan a tavalyi évhez idén is 10 csapat vett részt a rendezvényen. Két ötös csoportban folytak a küzdelmek, ezután pedig az egyenes kiesés rendszerrel, majd a helyosztókkal zárult a színvonalas torna.

Mi sem bizonyítja jobban a rendezvény sikerességét, hogy a délelőtt folyamán a lurkók tömött lelátó előtt léphettek pályára. A gyerekek rengeteg ajándékkal, csokoládéval, kupákkal, érmekkel, oklevelekkel lettek gazdagabbak, és persze egy hatalmas élménnyel. Az elfáradt játékosok, Lótos Norbert jóvoltából egy tál finom ebédet is kaptak, melyet jóízűen el is fogyasztottak. Csapatunk a Donát-Fa Kft. felajánlásaként, egy teljes garnitúra szerelést kapott, melyet a tornán avathattak fel, nagy örömmel, Szabó Tamás pedig két láda almával lepte meg a gyerekeket. Köszönet érte.

A torna zárásaként került sor az ünnepélyes eredményhirdetésre, ahol a Tóth Tanoda autós, motoros gépjárművezető iskola tulajdonosa, a nap főtámogatója Tóthné Gallai Kinga adta át a jól megérdemelt jutalmakat. A záróünnepségen minden csapat csokoládét kapott, valamint oklevél, serleg, és érem díjazásban részesült az első három helyezett együttes. Négy különdíj is gazdára talált a nap folyamán. Díjazták a gólkirályt, a torna legjobb mezőnyjátékosát és kapusát, valamint a legjobb nagykátai focistapalántát is. A kiemelt játékosok oklevél, serleg és ajándék díjazásban részesültek.

Csapatunk eredményei és a torna végeredménye, egyéni díjazottjai:

Nagykáta SE – Gödöllői SK 2-0
GÓL:
Farkas K., Marton M.

Nagykáta SE – KID FC-Abony 1-2
GÓL:
Marton M.

Nagykáta SE – Tápiószele SE 1-0
GÓL:
Vidor B.

Nagykáta SE – Pilisi LK 4-1
GÓL:
Farkas K. (2), Marton M., Vidor B.

Csapatunk a csoport második helyén végzett, így a másik csoport harmadikjával, a Maglóddal játszhattunk az elődöntőbe jutásért.

Nagykáta SE – Maglódi TC 2-0
GÓL:
Lengyel M., Marton M.

Ezzel a győzelemmel bejutottunk az elődöntőbe. Itt a Dány várt ránk. Sajnos gyenge játékkal, megérdemelt vereséget szenvedtünk. Nagykáta SE – Dány KSK 0-2 Jöhetett a torna bronzmérkőzése, az Abony ellen. Magabiztos játékkal, szép győzelemmel tettük fel a koronát egész napi teljesítményünkre és vettünk revansot a csoportban elszenvedett vereségért.

Nagykáta SE – KID FC-Abony 4-0
GÓL:
Vidor B. (2), Lengyel M., Marton M.

A tornáról készült videó-összefoglaló már megtekinthető, hamarosan pedig a nap folyamán készített képeket is megtekinthetik online csatornáinkon.

A II. U11-es Tóth Tanoda Kupa végeredménye:

1. Dány KSK
2. Sülysápi Gyerekfoci SE
3. Nagykáta SE
4. Abony KID FC
5. Maglódi TC
6. Tápiószelei SE
7. Pilisi LK
8. Tápiószecső FC
9. UFC Gyömrő
10. Gödöllői SK

A torna gólkirálya: Tóth Bendegúz (Dány)

A torna legjobb kapusa: Tóth János (Tápiószele)

A torna legjobb mezőnyjátékosa: Balázs Botond (Sülysápi Gyerekfoci)

A torna legjobb hazai játékosa: Marton Mihály

KISS KRISZTIÁN: – Nagy örömmel tölt el, hogy egyesületünk második ízben is megrendezte a Tóth Tanoda Kupát. Úgy gondolom, hogy nem volt hiábavaló az a majd másfél hónapos szervezőmunka, amit a vezetőség és jómagam is beletettem az előkészítésbe. Nagyon nagy köszönet a segítségért a szülői gárdának, akik nélkül nem jöhetett volna ez a nap. Köszönöm Tóthné Gallai Kingának a támogatást, Lótos Norbinak a főzést és az új mezeket, Szabó Tominak az almát, Gallai Gergőnek pedig azt a sok-sok háttérmunkát, ami nélkül nem valósulhatott volna meg ez a nap. Továbbá mindenkinek, aki kicsit is hozzátett a nap sikeréhez. Ezek együttes összessége tette komplexé rendezvényünket. A csapat teljesítményéről pedig annyit, hogy csakis felsőfokon tudok a gyerekekről beszélni. Amit ma letettek az asztalra, az hatalmas dolog volt, óriási fejlődésen mentek keresztül az utóbbi egy évben és a jövő heti Hajdúnánáson rendezendő torna, ahova egyesületünk két csapattal is ellátogat, remélem méltó idényzárója lesz, ennek a szép ám hosszú évadnak. Gratulálok csapatomnak, és nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Ki kell, még emelnem azt a nagyszerű hangulatot, amelyek a szülők a szurkolássukkal teremtettek. Köszönet érte, a gyerekeknek élmény volt ilyen hangulatban játszani.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Gödöllő
2024/04/20
16:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya