Friss hírek

U7: Kartalon jártunk a Szóda Egyesületi Kupán

U7: Kartalon jártunk a Szóda Egyesületi Kupán

December 17-én, vasárnap Kartalon a Szóda Egyesületi...

U11: bronzérem a törökszentmiklósi Mikulás Kupán

U11: bronzérem a törökszentmiklósi Mikulás Kupán

A 8. alkalommal megrendezett Miklós kupán vett részt idősebb...

U10: Tornagyőzelem a hidegkúti Sátor Kupán

U10: Tornagyőzelem a hidegkúti Sátor Kupán

U10-es korosztályú csapatunk szombaton délelőtt Budára...

Jön a FRADI!

Jön a FRADI!

December 30-án, szombaton 11.30-tól gálamérkőzésen...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Utánpótlás csapataink a hétvégén Debrecenben,...

MK: 8-1-es győzelem a Sülysáp felett

Szerda kora este hazai pályánkon fogadtuk a Magyar Kupa Pest megyei ágának 2. fordulójában a Sülysápi SE csapatát. A találkozón igazi gálabemutatót rendezve, magabiztos, 8-1-es diadalt arattunk és jutottunk tovább a következő körbe.

A hétköznapi dőpont és a rekkenő hőség elenére azért szép számmal látogattak ki az érdeklődők a Sport utcába, ráadásul hazai szurkolóink iagzi meccshangulatot varázsoltak a lelátón.

Nagy elánnal kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben vezetéshez jutottunk Lakatos révén, sőt Szalkai találatával a 8. percben duplázni tudtunk. Szépen játszottunk, de talán a nagy meleg miatt is a játék kicsit lelassult. Ennek ellenére a félidő végén tovább tudtuk növelni előnyünket Sárközi Szabocs gólja révén.

A második 45 percet is úgy kezdtük, mint az elsőt. Rohamoztunk, dolgoztuk ki a helyzeteket, aztán bő 7 perc alatt 4 gólt is szereztünk. Lakatos kétszer, Mányi Zsombor és Sáközi Szabolcs 1-1 gólt ért el ezen időszakban. A hajrában kicsit visszavettünk a magabiztos előny birtokában, amit a Sülysáp egy szépítő találattal meg is bosszult. Azonban, hogy az utolsó szó a mienk legyen, a 90. percben újoncunk, Krasniqi Jetmir is betalált, beállítva ezzel a 8-1-es győzelmet.

A következő kör sorsolását az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága várhatóan még a hét folyamán elkészíti, hiszen jövő szerdán újabb mérkőzésen kell pályára lépnünk a 3. körben. Azonban addig még vár ránk egy fontos mérkőzés, szombaton délután az újonc Dunavarsány-FÉMALK gárdáját látjuk vendégül.

Magyar Kupa Pest megyei ága

2. forduló

Nagykáta – Sülysáp 8–1 (3–0)

Nagykáta, 100 néző. Vezette: Fazekas A. (Décsi N., Décsi K.)
NAGYKÁTA SE: Rézsó P. 0 – Czakó II N. 7 (Mányi Zs. 6, 57. p.), Lovasi B. 6, Komonyi Gy. 6 (Balogh I. 6, a szünetben), Dancsa M. 6 – Szalkai P. 7, Czakó I N. 6, Sztehlik G. 7, Mányi D. 6 (Krasniqi J. 6, 57. p.) – Lakatos L. B. 7, Sárközi Sz. 7. Edző: Tóth Imre.
SÜLYSÁPI SE: Bartos G. – Ill G., Acsai B., Szűcs D., Vasadi R. – Simon Á., Berényi Sz. (Veres I. L. 78. p.), Szever Á., Szűcs B. – Simon L., Tóth T. (CSaba S. 57. p.). Edző: Veres István László.
GÓL: Lakatos L. B. (3), Szalkai P., Sárközi Sz. (2), Mányi Zs., Krasniqi J., ill. Acsai B.
TÓTH IMRE: – A jó kezdés döntően befolyásolta a mérkőzést. Taktikus, szervezett játékkal megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen különbséggel is.

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Góllövőlista

12 GÓLOS: Szalkai P.;
5 GÓLOS: Mányi D.;
4 GÓLOS: Sárközi Sz.;
3 GÓLOS: Dancsa M.;
2 GÓLOS: Lakatos B., Czakó I N.;
1 GÓLOS: Sztehlik G., Balogh I., Mányi Zs.

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

facebook

TAO-program


Műfüves pálya