Friss hírek

MK: idén Törtel volt a végállomás a sorozatban

MK: idén Törtel volt a végállomás a sorozatban

Szerda kora este lépett pályára felnőtt együttesünk a...

MK: szerdai ellenfelünk a Törteli KSK csapata lesz

MK: szerdai ellenfelünk a Törteli KSK csapata lesz

Augusztus 16-án, szerda kora este felnőtt együttesünk az elmúlt...

Elkészültek az országos utánpótlás-bajnokságok csoportbeosztásai

Elkészültek az országos utánpótlás-bajnokságok csoportbeosztásai

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága...

U19: Ceglédbercelen jártunk pályaavatón

U19: Ceglédbercelen jártunk pályaavatón

Amint arról korábbi híreinkben beszámoltunk, hatalmas...

Megye I.: 3-1-es győzelem az újonc ellen

Megye I.: 3-1-es győzelem az újonc ellen

Augusztus 12-én, szombaton délután került sor a PEst megyei I....

MK: Törtelre látogatunk a 3. körben

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája augusztus 10-én, csütörtökön délelőtt elkészítette a Magyar Kupa Pest megyei ága harmadik körének sorsolását, amely értelmében augusztus 16-án a "megye-kettes" Törteli KSK együtteséhez utazunk.

A Magyar Kupa Pest megyei ága első fordulójában meglepetésre búcsúzott a sorozattól a két éve még NB II-es Szigetszentmiklós, valamint az I. osztályú Nagykőrösi Kinizsi – előbbit az Újlengyel, míg utóbbit a tavalyi PMK-döntős Gyömrő ejtette ki. De szintén nem jutott a következő körbe a „megye-egyes” Százhalombatta sem.

Tegnap, augusztus 9-én, szerdán már a legjobb 16 közé jutás volt a tét, s bár ezúttal talán csak a budakalásziak Biatorbágy felett aratott sikere mondható papírformát felrúgó eredménynek, azért a Kisnémedi Dunakeszi elleni sikere, valamint a Törtel, a Nagykáta és az Üllő sima továbbjutása sem intézhető el egy kézlegyintéssel. A játéknap – vélhetően – csúcsrangadóját büntetőkkel a taksonyiak nyerték a Dabas-Gyón ellenében – bár ez egy ideig nem derült ki az adatbankról. További érdekesség, hogy hiába nyert a Piliscsaba 2–0-ra a Törökbálint ellenében, a hazaiak a megengedett három helyett négyszer cseréltek, s így vétettek a versenykiírás ellen, ezért a vétlen vendégek jutottak a következő körbe. Egész pontosan a legjobb 16 közé, amelynek párosításai elkészítésekor a versenyiroda – elsősorban a hétközi játéknap miatt – még mindig ügyelt a területi elvű beosztásra.

A Magyar Kupa Pest megyei ágának következő, augusztus 16-i (szerdai) játéknapjának párosításai: Perbál – Taksony; Verőce – Budakalász; Törtel – Nagykáta; Tököl – Dunavarsány; Pilis – Maglód; Üllő – Törökbálint; Szentendre – Gödöllő; Kisnémedi – GEAC.

Emlékeztetőül:

- a fentebbi nyolc találkozó továbbjutói augusztus 23-án találkoznak majd az augusztus 17-én kisorsolandó ellenfelükkel, s ezen párok győztesei jutnak fel a Magyar Kupa főtáblájára;

- a Magyar Kupa Pest megyei ága-sorozatban, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, hosszabbítás nincs, a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint;

- a versenyjegyzőkönyvben sportszervezetenként maximum 7 fő cserejátékos neve szerepeltethető. A pályára lépő cserejátékosok száma sportszervezetenként maximum 3 fő.

forrás: pest.mlsz.hu

Következik

Pest megyei I. osztály


Nagykáta - SZTK
2017/08/19
17.00

 

Sikerek

5 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

facebook

TAO-program


Műfüves pálya