Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Április 20-án, szombaton délután az elmúlt évi...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Már péntek délután megkezdődik a hétvégi...

MK: Törtelre látogatunk a 3. körben

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája augusztus 10-én, csütörtökön délelőtt elkészítette a Magyar Kupa Pest megyei ága harmadik körének sorsolását, amely értelmében augusztus 16-án a "megye-kettes" Törteli KSK együtteséhez utazunk.

A Magyar Kupa Pest megyei ága első fordulójában meglepetésre búcsúzott a sorozattól a két éve még NB II-es Szigetszentmiklós, valamint az I. osztályú Nagykőrösi Kinizsi – előbbit az Újlengyel, míg utóbbit a tavalyi PMK-döntős Gyömrő ejtette ki. De szintén nem jutott a következő körbe a „megye-egyes” Százhalombatta sem.

Tegnap, augusztus 9-én, szerdán már a legjobb 16 közé jutás volt a tét, s bár ezúttal talán csak a budakalásziak Biatorbágy felett aratott sikere mondható papírformát felrúgó eredménynek, azért a Kisnémedi Dunakeszi elleni sikere, valamint a Törtel, a Nagykáta és az Üllő sima továbbjutása sem intézhető el egy kézlegyintéssel. A játéknap – vélhetően – csúcsrangadóját büntetőkkel a taksonyiak nyerték a Dabas-Gyón ellenében – bár ez egy ideig nem derült ki az adatbankról. További érdekesség, hogy hiába nyert a Piliscsaba 2–0-ra a Törökbálint ellenében, a hazaiak a megengedett három helyett négyszer cseréltek, s így vétettek a versenykiírás ellen, ezért a vétlen vendégek jutottak a következő körbe. Egész pontosan a legjobb 16 közé, amelynek párosításai elkészítésekor a versenyiroda – elsősorban a hétközi játéknap miatt – még mindig ügyelt a területi elvű beosztásra.

A Magyar Kupa Pest megyei ágának következő, augusztus 16-i (szerdai) játéknapjának párosításai: Perbál – Taksony; Verőce – Budakalász; Törtel – Nagykáta; Tököl – Dunavarsány; Pilis – Maglód; Üllő – Törökbálint; Szentendre – Gödöllő; Kisnémedi – GEAC.

Emlékeztetőül:

- a fentebbi nyolc találkozó továbbjutói augusztus 23-án találkoznak majd az augusztus 17-én kisorsolandó ellenfelükkel, s ezen párok győztesei jutnak fel a Magyar Kupa főtáblájára;

- a Magyar Kupa Pest megyei ága-sorozatban, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, hosszabbítás nincs, a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint;

- a versenyjegyzőkönyvben sportszervezetenként maximum 7 fő cserejátékos neve szerepeltethető. A pályára lépő cserejátékosok száma sportszervezetenként maximum 3 fő.

forrás: pest.mlsz.hu

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Dunavarsány - Nagykáta
2024/04/27
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya