Friss hírek

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Április 20-án, szombaton délután az elmúlt évi...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Már péntek délután megkezdődik a hétvégi...

Április 26-án jön a Szedd 'Káta, Szedd! 4.0

A Nagykáta Sportegyesület labdarúgó szakosztálya...

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Április 20-án, szombaton délután a dobogó...

Pályaavató Tápiószelén

Október 7-én, szombaton ünnepélyes keretek között egy 40x20 méteres műfüves pályát adtak át Tápiószelén, a Blaskovich János Általános iskola udvarán, amelynek avatójára sportegyesületünk U13-as korosztályos csapata is meghívást kapott.

Hosszú évek megfeszített munkája eredményeképpen a Tápió-vidék egy újabb települése büszkélkedhet immáron műfüves labdarúgó-pályával is. A sort ezúttal Tápiószele folytatta. Az október 7-re időzített átadóünnepséget igen sok díszvendég tisztelte meg. Többek között: Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója; Kovács Ferenc, Tápiószele Város Polgármestere; Tábori Zoltán, a Bozsik-program ceglédi alközpontvezetője; Fodor Gábor, a KLIK Ceglédi tankerületének igazgatója; Kácsorné György Gabriella, a Blaskovich János Általános Iskola igazgatója; Dömők József, Tápiószele alpolgármestere; Katonáné Barna Zsuzsanna, a KLIK ceglédi tankerület nagykátai irodavezetője, valamint Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyiroda-vezetője is.

A hivatalos ceremónia előtt a helyi U11-es gárda bemutató mérkőzése indította a napot, ami után következett a nap protokolláris része. A beszédek és ünnepélyes pályaátadás után a tápiószelei öregfiúk a helyi U15-ös gárdával csaptak össze. A program zárásaként egy U13-as villámtornára került sor az Újszilvás, a Nagykáta és a házigazdák részvételével. A mérkőzések előtt egy apró ajándékcsomaggal is kedveskedtünk a megtisztelő meghívás viszonzásaképpen, amely stílszerűen egy focilabdát is tartalmazott. A nap krónikájához hozzátartozik, hogy a torna végül sportegyesületünk sikerével zártult.

Ezúton kívánjuk régi barátainknak, hogy legyen sok örömük a pályában, használják ki minden egyes pillanatát, amikor csak lehet, pattogjon a labda!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Dunavarsány - Nagykáta
2024/04/27
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya