Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Programváltozás történt a hétvégén,...

U14: vereség Úriban a hétközi bajnokin

U14: vereség Úriban a hétközi bajnokin

A Pest megyei II. osztályú U14-es bajnokságban szereplő...

Megye I.: szombaton a Biatorbággyal találkozunk

Megye I.: szombaton a Biatorbággyal találkozunk

Október 21-én, szombaton immáron a 11. fordulóra kerül...

U14, U15: négy pontot tartottunk itthon a Gödöllő ellen

U14, U15: négy pontot tartottunk itthon a Gödöllő ellen

Szombat délelőtt az országos második vonalban szereplő U14-es...

U14: vereség Tápiószentmártonban

U14: vereség Tápiószentmártonban

Az U13-as korosztállyal felálló csapatunk 6-3-as vereséget...

Pályaavató Tápiószelén

Október 7-én, szombaton ünnepélyes keretek között egy 40x20 méteres műfüves pályát adtak át Tápiószelén, a Blaskovich János Általános iskola udvarán, amelynek avatójára sportegyesületünk U13-as korosztályos csapata is meghívást kapott.

Hosszú évek megfeszített munkája eredményeképpen a Tápió-vidék egy újabb települése büszkélkedhet immáron műfüves labdarúgó-pályával is. A sort ezúttal Tápiószele folytatta. Az október 7-re időzített átadóünnepséget igen sok díszvendég tisztelte meg. Többek között: Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója; Kovács Ferenc, Tápiószele Város Polgármestere; Tábori Zoltán, a Bozsik-program ceglédi alközpontvezetője; Fodor Gábor, a KLIK Ceglédi tankerületének igazgatója; Kácsorné György Gabriella, a Blaskovich János Általános Iskola igazgatója; Dömők József, Tápiószele alpolgármestere; Katonáné Barna Zsuzsanna, a KLIK ceglédi tankerület nagykátai irodavezetője, valamint Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyiroda-vezetője is.

A hivatalos ceremónia előtt a helyi U11-es gárda bemutató mérkőzése indította a napot, ami után következett a nap protokolláris része. A beszédek és ünnepélyes pályaátadás után a tápiószelei öregfiúk a helyi U15-ös gárdával csaptak össze. A program zárásaként egy U13-as villámtornára került sor az Újszilvás, a Nagykáta és a házigazdák részvételével. A mérkőzések előtt egy apró ajándékcsomaggal is kedveskedtünk a megtisztelő meghívás viszonzásaképpen, amely stílszerűen egy focilabdát is tartalmazott. A nap krónikájához hozzátartozik, hogy a torna végül sportegyesületünk sikerével zártult.

Ezúton kívánjuk régi barátainknak, hogy legyen sok örömük a pályában, használják ki minden egyes pillanatát, amikor csak lehet, pattogjon a labda!

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest megyei I. osztály


Nagykáta - Biatorbágy
2017/10/21
13.00

Góllövőlista

6 GÓLOS: Szalkai P.;
3 GÓLOS: Sárközi Sz., Dancsa M., Mányi D.;
2 GÓLOS: Lakatos B.;
1 GÓLOS: Czakó I N., Sztehlik G.

Sikerek

5 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

facebook

TAO-program


Műfüves pálya