Friss hírek

U7: Kartalon jártunk a Szóda Egyesületi Kupán

U7: Kartalon jártunk a Szóda Egyesületi Kupán

December 17-én, vasárnap Kartalon a Szóda Egyesületi...

U11: bronzérem a törökszentmiklósi Mikulás Kupán

U11: bronzérem a törökszentmiklósi Mikulás Kupán

A 8. alkalommal megrendezett Miklós kupán vett részt idősebb...

U10: Tornagyőzelem a hidegkúti Sátor Kupán

U10: Tornagyőzelem a hidegkúti Sátor Kupán

U10-es korosztályú csapatunk szombaton délelőtt Budára...

Jön a FRADI!

Jön a FRADI!

December 30-án, szombaton 11.30-tól gálamérkőzésen...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Utánpótlás csapataink a hétvégén Debrecenben,...

Pályaavató Tápiószelén

Október 7-én, szombaton ünnepélyes keretek között egy 40x20 méteres műfüves pályát adtak át Tápiószelén, a Blaskovich János Általános iskola udvarán, amelynek avatójára sportegyesületünk U13-as korosztályos csapata is meghívást kapott.

Hosszú évek megfeszített munkája eredményeképpen a Tápió-vidék egy újabb települése büszkélkedhet immáron műfüves labdarúgó-pályával is. A sort ezúttal Tápiószele folytatta. Az október 7-re időzített átadóünnepséget igen sok díszvendég tisztelte meg. Többek között: Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója; Kovács Ferenc, Tápiószele Város Polgármestere; Tábori Zoltán, a Bozsik-program ceglédi alközpontvezetője; Fodor Gábor, a KLIK Ceglédi tankerületének igazgatója; Kácsorné György Gabriella, a Blaskovich János Általános Iskola igazgatója; Dömők József, Tápiószele alpolgármestere; Katonáné Barna Zsuzsanna, a KLIK ceglédi tankerület nagykátai irodavezetője, valamint Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyiroda-vezetője is.

A hivatalos ceremónia előtt a helyi U11-es gárda bemutató mérkőzése indította a napot, ami után következett a nap protokolláris része. A beszédek és ünnepélyes pályaátadás után a tápiószelei öregfiúk a helyi U15-ös gárdával csaptak össze. A program zárásaként egy U13-as villámtornára került sor az Újszilvás, a Nagykáta és a házigazdák részvételével. A mérkőzések előtt egy apró ajándékcsomaggal is kedveskedtünk a megtisztelő meghívás viszonzásaképpen, amely stílszerűen egy focilabdát is tartalmazott. A nap krónikájához hozzátartozik, hogy a torna végül sportegyesületünk sikerével zártult.

Ezúton kívánjuk régi barátainknak, hogy legyen sok örömük a pályában, használják ki minden egyes pillanatát, amikor csak lehet, pattogjon a labda!

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Góllövőlista

12 GÓLOS: Szalkai P.;
5 GÓLOS: Mányi D.;
4 GÓLOS: Sárközi Sz.;
3 GÓLOS: Dancsa M.;
2 GÓLOS: Lakatos B., Czakó I N.;
1 GÓLOS: Sztehlik G., Balogh I., Mányi Zs.

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

facebook

TAO-program


Műfüves pálya