Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Már péntek délután megkezdődik a hétvégi...

Április 26-án jön a Szedd 'Káta, Szedd! 4.0

A Nagykáta Sportegyesület labdarúgó szakosztálya...

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Vármegye I.: a tavalyi bronzérmest fogadjuk a Sport utcában

Április 20-án, szombaton délután a dobogó...

Női, U15 lány: gáláztak a fiatalok, pont nélkül tértek haza a felnőttek

Női, U15 lány: gáláztak a fiatalok, pont nélkül tértek haza a felnőttek

Április 13-án, szombaton női csapatunk Budapesten, az Airnergy FC ellen...

U12, U13, U15: a KISE és a Tura voltak a hétvégén ellenfeleink

U12, U13, U15: a KISE és a Tura voltak a hétvégén ellenfeleink

Az április 13-14-ei hétvégén serdülő csapataink a KISE,...

Megye I.: Igazságos döntetlen a ’Szecső elleni szomszédvári rangadón

Szombat délután verőfényes napsütés fogadta azt a közel 300 nézőt, aki kilátogatott a Pest megyei I. osztály 23. fordulójának presztízs meccsére, a Nagykáta – Tápiószecső találkozóra. 

Ellenfelünknél a héten komoly változások voltak, ugyanis az eddig a csapatot edző Szathmári Márton, Pozder Nenad páros és a Tápiószecső útjai különváltak egymástól, így Gazsi Krisztián ült átmenetileg a kispadon. Egy edzőváltás mindig a legtöbbet hozza ki a játékosokból, hiszen mindenki bizonyítani akar, ezért tudtuk, hogy a fokozottnál is jobban fog hajtani ellenfelünk.

Eltiltás miatt Komonyi és Sárközi sem álhatott Tóth Imre edző rendelkezésére, de a szurkolók legnagyobb örömére Újvári Dániel személyében egy újabb helyi fiatal mutatkozhatott be kezdőként a felnőtt csapatban.

Az első félidőben pár percen belül viszonylag hamar gólváltásra került sor. Előbb Szalkait buktatták a büntetőterületen belül. A megítélt büntető mögé maga a sértett állt, és nem hibázott. Sajnos azonban csak két percig vezettünk. Egy védelmi megingásunkat Horváth Martin használt ki.

A második játékrész nem úgy indult, ahogy azt elterveztük. Egy vendég szöglet után Szirtesi bólintott a kapunkba, amivel a ’Szecső átvette a vezetést. Ezek után inkább csak erőlködtünk. Feszültség is volt a pályán bőven. Pár perccel a vége előtt azonban Szalkai tudott egyenlíteni. A hátralévő pár percben már nem változott az állás, maradt a 2–2-es döntetlen, ami reálisan nézve igazságosnak tekinthető. Ezúton kívánunk további sok sikert a bajnokság hátralévő részére ’szecsői barátainknak! Folytatás szerdán a Pest Megyei Kupa 4. fordulójában, amikor Kisnémedire látogatunk. 

Pest megyei I. osztály

23. forduló

Nagykáta – Tápiószecső 2–2 (1–1)

Nagykáta, 300 néző. Vezette: Nemes A. (Bíró Zs., Volentics E.)
NAGYKÁTA SE-CORVINUS: Rézsó P. 6 – Urbán R. 6, Czakó II N. 5, Ujvári D. 6 (Lakatos B. 0, 78. p.), Dancsa M. 6 – Kosztolányi B. 5 (Surányi D. 6, 55. p.), Lovasi B. 6, Sztehlik G. 6, Mányi Zs. 5 (Czakó I. N. 0, 67. p.) – Szalkai P. 8, Mányi D. 7. Edző: Tóth Imre.
TÁPIÓSZECSŐ FC: Mészáros M. – Horváth G., Erdélyi Zs., Horváth M., Juhász B., Nagy B., Varga V. (Minkó N. 65. p.), Juhász T., Süli Sz., Greskó G., Szirtesi A. Megbízott edző: Gazsi Krisztián.
GÓL: Szalkai P. (2, az elsőt 11-esből), ill. Horváth M., Szirtesi A.
SÁRGA LAP: Kosztolányi B., ill. Mészáros M., Nagy B., Varga V., Greskó G.
TÓTH IMRE: – Robin Hood nyomdokain haladunk, a „kicsiknek” segítünk. Komolyra fordítva a szót, ebben a mérkőzésben több nem volt. Ami pozitívum, hogy újabb helyi fiatal lépett kezdőként pályára és nem okozott csalódást.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Gödöllő
2024/04/20
16:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya