Megye I.: 3-1-es győzelem az újonc ellen

Augusztus 12-én, szombaton délután került sor a PEst megyei I. osztály nyitányára. Az első fordulóban az elmúlt szezon "megye-kettes" Déli csoport bajnokát, a FÉMALK-Dunavarsány gárdáját fogadtuk, akiket 3-1-re sikerült felülmúlnunk.

A nyári melegben sorra kerülő találkozó nem kezdődött jó előjelekkel, ugyanis Tóth mesternek több játékosát is nélkülöznie kellett, ugyanakkor örömteli is volt, hogy a kezdőben először kapott lehetőséget Schmikl Norbert, saját nevelésű játékosunk.

Maga a mérkőzés sem indult jól, mert egy kapu előtti kavarodás után már a 2. percben gólhátrányba kerültünk. A gól megfogott minket és el kellett telnie bő negyed órának mire felvettük a mérkőzés fonalát. Utána azonban elkezdtünk játszani. Ennek meg is lett az eredménye, a 34. percben Dancsa révén sikerült az egyenlítés. Sőt, a félidő hajrájában egy számunkra megítélt büntetőt Czakó I Norbert értékesíteni tudott, így máris nálunk volt az előny.

A második játékrészt ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk. A győzelmet azonban egy ritka szép bombagóllal Sárközi Szabolcs biztosította be csapatunknak, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Az ünneplésre és a pihenésre azonban nincs sok idő, hiszen szerda délután máris mérkőzést játszunk Törtelen, a Magyar Kupa 3. fordulójában.

Pest megyei I. osztály

1. forduló

Nagykáta SE - FÉMALK-Dunavarsány 3-1 (2-1)

Nagykáta, 150 néző. Vezette: Fodor Zs. (Molnár L., Volentics E. J.)
NAGYKÁTA SE: Rézsó P. 8 - Dancsa M. 7, Komonyi Gy. 6, Lovasi B. 6, Czakó I. N. 7 (Kosztolányi B. 0, 80. p.) - Czakó II N. 7, Schmikl N. 5 (Krasniqi J. 6, 57. p.), Sztehlik G. 6, Szalkai P. 6 - Sárközi Sz. 7 (Czető D. 0, 88. p.), Lakatos L. B. 6 (Gulyás Sz. 0, 72. p.). Edző: Tóth Imre.
FÉMALK-DUNAVARSÁNY: Szili Zs. - Nagy A., Mihályi T., Molnár I., Bábik T., Patkó Gy. -Tajti K., Kocsis F., Valenta N. - Molnár D., Bakó R. Edző: Vincze Gábor.
GÓL: Dancsa M., Czakó I. N. (11-esből), Sárközi Sz., ill. Molnár I.
SÁRGA LAP: Szalkai P., Czakó I. N., Gulyás Sz., ill. Mihályi T., Valenta N., Bábik T.
TÓTH IMRE: - A mérkőzés elején az ellenfél irányított, aztán fokozatosan átvettük felettük a kontrollt, az adódó helyzeteinkkel pedig jól gazdálkodtunk. A második félidőben egy ritkán látótt bombagóllal biztosítottuk be a győzelmünket. Biztos vagyok benne, hogy a szezon során a Dunavarsány nagyon sok csapatnak fog kellemetlenséget okozni .

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Dunavarsány - Nagykáta
2024/04/27
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya