U17, U19: az Airnergy ellen kezdtük meg a tavaszi szezont

Március 14-én, szerda délután megkezdte a tavaszi szezont az országos III. vonal, Középkeleti csoportjában. A 16. fordulóban a budapesti Airnergy FC hasonló korosztályos csapatait láttuk vendégül, akik ellen két döntetlent értünk el.

Először az U17-es mérkőzésre került sor. Fontos mérkőzés volt ez, hiszen ellenfelünk hozzánk hasonlóan a hátsó régióban foglal helyet. Helyenként jól játszva, fontos pontot szereztünk a tavaszi nyitányon.

Országos U17-es bajnokság, III. osztály, Közép-keleti csoport

16. forduló

Nagykáta SE – Airnergy FC 2–2 (2–1)

Nagykáta, 20 néző. Vezette: Bíró Zs. (Molnár L., Fodor Zs.)
NAGYKÁTA SE: Farkas R. 6 (Utasi Bence 5, a szünetben) – Kalmár K. 5, Halászi Á. 7, Utasi Balázs 6–2=4, Árvai L. 6 – Sipos R. 5 (Bódi B. 5, a szünetben), Pesti Sz. 7, Nagy B. 7, Dudok M. T. 6 (Tóth L. 6, 60. p.) – Lendvai L. 6, Dudok M. 6 (Dekovits D. 5, 50. p.). Edző: Györe László.
GÓL: Pesti Sz., Halászi Á., ill. Zayon Z., Juhász T.
SÁRGA LAP: Dudok M.
KIÁLLÍTVA: Utasi Balázs a 85. percben (a második sárga lap után).
GYÖRE LÁSZLÓ: – A mérkőzésen elszántan, jó hozzáállással, időnként jól játszva 2–2-es döntetlent értünk el az Ainergy ellen. Rúgtunk két gólt és három kapufát. A későbbiekben fegyelmezettebbek és koncentráltabbak leszünk, az ilyen mérkőzéseket megnyerjük. Gratulálok a csapatnak, jól dolgoztak, ha még többet teszünk érte a szerencse is mellénk fog állni, gondolok itt a három kapufánkra.

Az U19-es korosztályban az Airnergy az egyik bajnokaspiráns, így igen nehéz mérkőzésre számítottunk. Ám végig küzdve, megfelelő koncentrációval a lefújásig megérdemelten tartottunk itthon egy értékes pontot.

Országos U19-es bajnokság, III. osztály, Közép-keleti csoport

16. forduló

Nagykáta SE – Airnergy FC 1–1 (0–1)

Nagykáta, 20 néző. Vezette: Fodor Zs. (Molnár L., Bíró Zs.)
NAGYKÁTA SE: Szabó G. 6 – Bodor B. 6, Ujvári D. 6, Makádi M. 6, Beregszászi R. 6 – Surányi D. 6, Fehér I. 5, Kosztolányi B. 7, Balogh Z. 6 – Szilágyi L. 6, J. Kresniqi 6. Edző: Györe László.
GÓL: Kosztolányi B., ill. Kállai M.
SÁRGA LAP: Makádi M., Fehér I.
GYÖRE LÁSZLÓ: – Nagyon nagy iramú mérkőzésen az 5. percben kihagytunk egy büntetőt, ami egy kicsit megfogta a csapatot. Majd egy pontrúgásnál nem figyeltünk eléggé és egy fejes góllal az ellenfelünk megszerezte a vezetést. A szünetben megbeszéltük a hibákat, a második játékrészben végig dominálva, nagy elszántsággal az utolsó percig küzdve játszottunk, melynek meg is lett az eredménye a 93 percben Kosztolányi pontrúgásból tudott egyenlíteni. Gratulálok a csapatnak! Ezen a mérkőzésen a küzdőszellemet és a hozzáállást kiemelném.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Perbál - Nagykáta
2024/03/30
15:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya