Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Húsvét hétvégéjén sem maradunk foci...

Vármegye I.: nagyszombaton Perbálra látogatunk

Vármegye I.: nagyszombaton Perbálra látogatunk

Március 30-án, szombaton délután immáron a Pest...

2024 tavaszán újra Szedd ’Káta, Szedd!

2024 tavaszán újra Szedd ’Káta, Szedd!

Az idén tavasszal a Nagykáta Sportegyesület újra megszervezi...

U7-U9: Elindult a tavaszi versenyidőszak a Bozsik Egyesületi Programban

U7-U9: Elindult a tavaszi versenyidőszak a Bozsik Egyesületi Programban

Március 24-én, vasárnap közel 200 fiatalnak biztosított...

Vármegye I.: 4–2-es győzelem a Felsőpakony ellen

Vármegye I.: 4–2-es győzelem a Felsőpakony ellen

Március 2-én, vasárnap délután hazai környezetben...

Sikeresen lezajlott a III. Forradalom Kupa

1956. október 23. A magyar nép forradalma, amikor is megelégelte a sztálinista elnyomást és összecsapott a szovjet erőkkel szabadságának érdekében. A megemlékezés napján immár harmadik alkalommal rendezte meg sportegyesületünk a Forradalom Kupa elnevezésű utánpótlás seregszemléjét, melyet hagyományteremtő céllal hívott életre.

Az idei torna grandiózusabb mértékeket öltve igyekezett megmutatni, hogy a térségünkben is lehet nagy volumenű nívós versenyt rendezni. Négy korosztályban, U7, U8, U9 és U11, reggeltől késő délutánig folytak a küzdelmek, ahol 40 csapatból közel 300 sportoló mérettette meg magát és közel hasonló számú szülő, szurkoló és érdeklődő látogatta meg sporttelepünket a nap folyamán.

A nagyszerű időjárással tarkított őszi napon nálunk nem a fegyverek ropogtak, hanem az ifjú futballisták lábai sültek el mérkőzésről mérkőzésre. Színvonalas találkozókat, parázs és nagyszerű mérkőzéseket, hatalmas gólokat, tetszetősebbnél tetszetősebb akciókat, jól megszervezett védelmeket és parádés kapusteljesítményeket láthattak a kíváncsi érdeklődők. Az igen színes mezőnyt a hazai és környékbeli csapatokon kívül több nagy múltú, az utánpótlásképzésben magas színvonalat képviselő egyesület is tarkította, ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, hogy elfogadta meghívásunkat és jelenlétével emelte a torna fényét.

Összességében ismét egy nagyszerű napot tudhatunk magunk mögött, amire büszkén tekinthetünk vissza, hiszen igazi őszi futball fiesztát sikerült varázsolnunk a Tápió-vidék szívébe. Úgy érezzük, a torna elérte célját, a rengeteg ügyes futballista nagyszerű tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodva térhetett haza a fárasztó küzdelmek után.

Külön öröm számunkra, hogy ezen a nívós eseményen köszönthettük a nevező csapatok, valamint a vendégeink között, újdonsült partneregyesületünk, a Ferencvárosi TC, U8-as csapatát és munkatársaikat továbbá, hogy ezen a napon került átadásra a közös jövőt, közös utat szimbolizáló molinó, mely hatalmas elismerése az egyesületünkben folyó munkának (részletek hamarosan).

Köszönjük mindenki segítségét, aki részese volt a rendezvényünk lebonyolításának, a játékvezetőknek a nem túl hálás és fárasztó munkájukat, a szülői aktivistáinknak a helyszíni segítséget az adminisztrációban és az éhes hasak megtömésében, valamint sportegyesületünk utánpótlás játékosainak és munkatársainak is az egész napos fáradhatatlan robotolást.

Bízunk benne, hogy legközelebb is találkozunk mindenkivel és ha lehetőségeink adottak lesznek, akkor még nagyobb rendezvénnyel folytathatjuk igazi hagyományteremtő sorozatunkat.

További részletek hamarosan

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Perbál - Nagykáta
2024/03/30
15:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya