Friss hírek

Szakmai értekezlettel nyitottuk az idényt

Szakmai értekezlettel nyitottuk az idényt

Habár a munka már javában zajlik, volt mit megbeszélnie a...

Elkészült a 7. Vonnák Trans Kupa menetrendje

Elkészült a 7. Vonnák Trans Kupa menetrendje

Amint arról korábban már beszámoltunk, január...

U15: vereséggel kezdtük a Futsal7végén felsőházat

U15: vereséggel kezdtük a Futsal7végén felsőházat

Kemecsi László második számú alakulata szombat...

U17: két győzelem a Futsal7vége 2. fordulójában

U17: két győzelem a Futsal7vége 2. fordulójában

Hegedűs József tanítványai január 13-án, hazai...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Utánpótlás csapataink a hétvégén...

Focigálávál zártuk a 2017-es esztendőt

Sportegyesületünk igazi futballcsemegével zárta az óévet. December 30-án délelőtt a Nagykátai Városi Sportcsarnokban az U10-es korosztályé volt a parkett, míg délben a Ferencvárosi TC legendái ellen léphettek pályára a nagykátai öregfiúk.

A napot az U10-es korosztály mini tornája nyitotta. Elfogadta meghívásunkat a Farmosi SE, valamint a Tápiógyörgyei KSK, továbbá résztvevő volt még a sportegyesületünk 2007-es és 2008-as korosztálya is.

Eredmények: Farmos – Nagykáta 2007 0–2; Tápiógyörgye – Nagykáta 2008 2–5; Farmos – Tápiógyörgye 0–4; Nagykáta 2007 – Nagykáta 2008 1–3; Nagykáta 2007 – Tápiógyörgye 1–1; Farmos – Nagykáta 2008 0–4.

Végeredmény:

1.) Nagykáta SE 2008
2.) Tápiógyörgye KSK
3. Nagykáta SE 2007
4.) Farmos SE

Különdíjasok:

Gólkirály: Papp Kende (Nagykáta) – 6 találattal;
Legjobb mezőnyjátékos: Zsíros Ignác (Tápiógyörgye KSK);
Legjobb kapus: Molnár Bence (Farmosi SE);
Legjobb nagykátai játékos: Udvari Mátyás.

Az utánpótlástorna díjait Dorner Dóra, az MTK U18-as csapatának kapitánya, az U19-es női válogatott tagja, valamint Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár adták át.

Délben került sor a nap főeseményére is, a Nagykáta – FTC öregfiúk teremlabdarúgó-mérkőzésre. A kezdésre szinte teljesen megtelt a városi sportcsarnok, igen nagy volt az érdeklődés a találkozó iránt. A rengeteg kilátogató nem kellett, hogy csalódjon, hiszen olyan egykori nagyszerű labdarúgókat láthattak pályára lépni, a teljesség igénye nélkül, mint Ebedli Zoltán, Pogány László, Farkas József, vagy éppen Szergej Kuznyecov.

A két csapat a Fradi indulóra vonult be, majd egyesével bemutatásra kerültek a résztvevők is. A mérkőzésnek egy legendás szakkommentátora is volt, hiszen a 2 x 25 perces összecsapást a Magyar Rádió és Televízió emblematikus alakja, Novotny Zoltán kommentálta. Rengeteg szép cselnek és gyönyörű megoldásnak lehettünk szemtanúi. Ezen a mérkőzésen nem az eredmény volt az elsődleges, de természetesen meg kell említeni, hogy ezúttal a pályát a zöld-fehérek hagyták el győztesen (5–3) két gólos előnyüknek köszönhetően.

A rendezvény elérte a célját, hiszen igen jól szórakozhatott mindenki, aki pályára lépett vagy kilátogatott ezen a napon a Nagykáta Városi Sportcsarnokba.

Ezúton köszöni a Nagykáta Sportegyesület a kilátogató szurkolók nevében a rendezvény fővédnökének, Czerván Györgynek a segítségét, akinek aktív közreműködésével létrejöhetett ez a sokaknak örök emléket nyújtó esemény.

A nap folyamán készült fényképeket sportegyesületünk hivatalos facebook csatornáján, vagy közvetlenül IDE kattintva érhetnek el.

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest megyei I. osztály


Dunavarsány - Nagykáta
2018/02/25
14.00

Góllövőlista

12 GÓLOS: Szalkai P.;
5 GÓLOS: Mányi D.;
4 GÓLOS: Sárközi Sz.;
3 GÓLOS: Dancsa M.;
2 GÓLOS: Lakatos B., Czakó I N.;
1 GÓLOS: Sztehlik G., Balogh I., Mányi Zs.

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

facebook

TAO-program


Műfüves pálya