Friss hírek

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Vármegye I.: nem sikerült meglepnünk a kupagyőztest

Április 20-án, szombaton délután az elmúlt évi...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Már péntek délután megkezdődik a hétvégi...

Focigálávál zártuk a 2017-es esztendőt

Sportegyesületünk igazi futballcsemegével zárta az óévet. December 30-án délelőtt a Nagykátai Városi Sportcsarnokban az U10-es korosztályé volt a parkett, míg délben a Ferencvárosi TC legendái ellen léphettek pályára a nagykátai öregfiúk.

A napot az U10-es korosztály mini tornája nyitotta. Elfogadta meghívásunkat a Farmosi SE, valamint a Tápiógyörgyei KSK, továbbá résztvevő volt még a sportegyesületünk 2007-es és 2008-as korosztálya is.

Eredmények: Farmos – Nagykáta 2007 0–2; Tápiógyörgye – Nagykáta 2008 2–5; Farmos – Tápiógyörgye 0–4; Nagykáta 2007 – Nagykáta 2008 1–3; Nagykáta 2007 – Tápiógyörgye 1–1; Farmos – Nagykáta 2008 0–4.

Végeredmény:

1.) Nagykáta SE 2008
2.) Tápiógyörgye KSK
3. Nagykáta SE 2007
4.) Farmos SE

Különdíjasok:

Gólkirály: Papp Kende (Nagykáta) – 6 találattal;
Legjobb mezőnyjátékos: Zsíros Ignác (Tápiógyörgye KSK);
Legjobb kapus: Molnár Bence (Farmosi SE);
Legjobb nagykátai játékos: Udvari Mátyás.

Az utánpótlástorna díjait Dorner Dóra, az MTK U18-as csapatának kapitánya, az U19-es női válogatott tagja, valamint Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár adták át.

Délben került sor a nap főeseményére is, a Nagykáta – FTC öregfiúk teremlabdarúgó-mérkőzésre. A kezdésre szinte teljesen megtelt a városi sportcsarnok, igen nagy volt az érdeklődés a találkozó iránt. A rengeteg kilátogató nem kellett, hogy csalódjon, hiszen olyan egykori nagyszerű labdarúgókat láthattak pályára lépni, a teljesség igénye nélkül, mint Ebedli Zoltán, Pogány László, Farkas József, vagy éppen Szergej Kuznyecov.

A két csapat a Fradi indulóra vonult be, majd egyesével bemutatásra kerültek a résztvevők is. A mérkőzésnek egy legendás szakkommentátora is volt, hiszen a 2 x 25 perces összecsapást a Magyar Rádió és Televízió emblematikus alakja, Novotny Zoltán kommentálta. Rengeteg szép cselnek és gyönyörű megoldásnak lehettünk szemtanúi. Ezen a mérkőzésen nem az eredmény volt az elsődleges, de természetesen meg kell említeni, hogy ezúttal a pályát a zöld-fehérek hagyták el győztesen (5–3) két gólos előnyüknek köszönhetően.

A rendezvény elérte a célját, hiszen igen jól szórakozhatott mindenki, aki pályára lépett vagy kilátogatott ezen a napon a Nagykáta Városi Sportcsarnokba.

Ezúton köszöni a Nagykáta Sportegyesület a kilátogató szurkolók nevében a rendezvény fővédnökének, Czerván Györgynek a segítségét, akinek aktív közreműködésével létrejöhetett ez a sokaknak örök emléket nyújtó esemény.

A nap folyamán készült fényképeket sportegyesületünk hivatalos facebook csatornáján, vagy közvetlenül IDE kattintva érhetnek el.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Dunavarsány - Nagykáta
2024/04/27
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya