Friss hírek

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Április 27-én, szombaton délután a Pest vármegyei I....

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Április 26-án, pénteken reggel újra...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Új edző a fedélzeten: Nemes Richárd személyében új taggal bővült szakmai stábunk

Januártól új edzővel bővült sportegyesületünk szakmai stábja Nemes Richárd személyében, aki az U13-as csapat felkészítéséért fog felelni a jövőben!

A szakember érkezésére azért volt szükség klubunknál, ugyanis ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Majzik Bence munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudta tovább folytatni megkezdett munkáját az U13-as csapat élén.

Az alábbiakban Nemes Richárd bemutatkozását olvashatják.

– Kérlek, ismertesd játékos és edzői múltadat. Mire vagy legbüszkébb sporttal kapcsolatos eddigi életedből?
– Játékos pályafutásomat Baranyában kezdtem, ahol megye első osztályú ifjúsági bajnokságot nyertünk. A helyi klubokban további sikereket értem el, többek között megye második osztályú bajnokságot nyertünk és megye harmadosztályban harmadik helyezést értünk el. 2015-ben Budapestre költözve a Margitszigeti FC-nél folytattam, ahol BLSZ harmadik osztályban két alkalommal értünk el dobogós helyezést. 2019-től játékos-edzőként kezdtem el a nagypályás edzői karrieremet a Margitszigeti FC-nél, majd költözést követően 2022-től a Pándi KSK felnőtt csapatát vezetem. Büszke vagyok a közel 4 éves edzői tevékenységem alatt elért eredményeinkre. Mindig kiemelten fontosnak tartottam az egység és az összetartás kialakítását a csapaton belül. Ez nem csak a pályán, hanem a tabellán is meglátszódott, és öröm volt látni, hogy a csapat egysége pozitív hatással volt teljesítményünkre és eredményeinkre egyaránt.

– Váratlanul ért a Nagykáta Sportegyesület megkeresése? Miért fogadtad el az ajánlatot?
– Valóban váratlanul ért a Nagykáta Sportegyesület megkeresése. Az ajánlat elfogadását az motiválta, hogy a felnőtt edzői tapasztalataimat sikeresen át tudom-e adni a fiatal tehetségeknek. Hiszek abban, hogy közösen építkezve és fejlődve nemcsak a játéktudásukban, hanem az egész személyiségükben is hozzájárulhatok a játékosok fejlődéséhez. Emellett ezt a lehetőséget szakmai fejlődésként is tekintem.

– Mit vársz az új feladatodtól?
– Az új feladatomtól kihívásokat és a kitűzött célok elérését várom. Szeretnénk tanulni, fejlődni mind egyénileg, mind pedig csapatszinten. Az új környezet és feladatkör lehetőséget kínál a szakmai fejlődésemre, és izgatott vagyok, hogy részt vehessek a csapat tagjaként az utánpótlás fejlesztésében és a közös sikerélmények megteremtésében.

– Mi a mottód? Mit vársz kollégáidtól, játékosaidtól?
– „Nem azért nem merjük, mert nehéz, hanem azért nehéz, mert nem merjük!" Amit várok kollégáimtól és játékosaimtól, az az együttműködés. Hiszek abban, hogy az eredményeket csak közösen érhetjük el. Tudom, hogy lesznek hullámvölgyek, sikerek és bukások, de ezekből csak tanulni lehet, és a közös fejlődés érdekében szükségesek. Az összetartás és a szorgalom segítségével hiszem, hogy elérhetjük a kitűzött célokat.

– Mik lesznek az elkövetkező időszak legfontosabb feladatai számodra?
– A következő időszak legfontosabb feladataim közé tartozik először is a csapat és a játékosok alapos megismerése. Fontosnak tartom az egyéni képességek felmérését, hogy pontosan lássam, hol tartunk. Ezt követően azon leszek, hogy az egyéni erősségeket továbbfejlesszem, és olyan kollektív dinamikát hozzunk létre, amely elősegíti a csapat egészének fejlődését. Az eredményes és harmonikus együttműködés kialakítása a kulcs az elkövetkező időszakban.

Üdvözlünk a Nagykáta Sportegyesület kötelékében, sok sikert kívánunk, Ricsi!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya