Friss hírek

U9: Mészöly siker mellett csapataink balszerencsére az alsóházban maradtak.

U9: Mészöly siker mellett csapataink balszerencsére az alsóházban maradtak.

Május 1-én, szerdán az U7-esek mellett az U9-es korosztályban...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Bronzéremért játszik az ifi a futsalbajnokságban, az első...

U16: rossz napot fogtunk ki az ESMTK otthonában

U16: rossz napot fogtunk ki az ESMTK otthonában

Május 2-án, csütörtökön késő...

Női: Tápiószelén, a Kiss András Emléktornán jártunk

Női: Tápiószelén, a Kiss András Emléktornán jártunk

Május 1-én, szerdán női csapatunk a szomszédos...

JOMA Húsvéti NAGY Gólvadászat – 2024

Március 29-én és 30-án U6-os, U11-es, valamint női csapatunkkal Jászfényszarura látogattunk, hogy részt vegyünk a helyi sportszervezet szervezésében zajló JOMA Húsvéti NAGY Gólvadászat elnevezésű tornán. A hölgyek tornagyőzelemmel, az U6 bronzéremmel, míg az U11 hatodik lett.

Az U6-os torna eredményei IDE kattintva tekinthetőek meg. Tóth László tanítványai a harmadik helyen zárták a tornát.

TÓTH LÁSZLÓ: – Az U7-es korosztálytól leválva első ízben vettünk részt U6-os gyerkőceinkkel tornán. A nap során játékunk teljesen kiegyensúlyozott volt Rengeteg pozitív megmozdulást láttam a fiúktól mind a támadó, mind a védekező térfélen melynek nagyon sok szép gól lett az eredménye. Gratulálok a fiúknak a bronzéremhez!

A női torna eredményei IDE kattintva tekinthetőek meg. Lovasi Balázs tanítványai az első helyen zárták a tornát. A torna legjobb játékosa Bojtos Zita lett!

LOVASI BALÁZS:– Gratulálok a csapatnak a sikeres szerepléshez! Örülök, hogy ilyen sokan tudtunk részt venni a tornán. Ezáltal sokszor tudtam forgatni a csapatot, természetesen törekedtem a megfelelő játékpercet biztosítani, de őszintén szólva nem volt könnyű feladat. 11 főre 18 perc elég hálátlan volt. Aminek örülök nagyon, hogy a védekezésünk 1-1 ellen és a két felső játékosom visszavédekezése is rendben volt. A csapat szintű is elfogadható volt, a jó kapusteljesítmény mellett. A lőtt góljainkban is nem a mennyiség az igazi pozitívum, hanem a 11 főből 7 különböző gólszerző volt. Minden meccsen más játékosnak sült a jó játék, ezáltal tudunk mindig egy kicsit újat hozni egy kicsit mindig húzni a társunkat a fontos momentumokban, vagy épp a meccset megnyerni. Köszönjük szépen a Jászfényszaru csapatának a meghívást és a remek szervezést.

Az U11-es torna eredményei IDE kattintva tekinthetőek meg. Lakatos Balázs tanítványai a hatodik helyen zárták a napot.

LAKATOS BALÁZS:– Első két meccsünkön jól játszottunk két győzelmet sikerült elérnünk kapott gól nélkül, aztán valami megváltozott. Akaratban, hozzáállásban nem ismertem csapatomra, ez a mai nap számomra csalódás volt.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya