Friss hírek

U9: Mészöly siker mellett csapataink balszerencsére az alsóházban maradtak.

U9: Mészöly siker mellett csapataink balszerencsére az alsóházban maradtak.

Május 1-én, szerdán az U7-esek mellett az U9-es korosztályban...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Bronzéremért játszik az ifi a futsalbajnokságban, az első...

U16: rossz napot fogtunk ki az ESMTK otthonában

U16: rossz napot fogtunk ki az ESMTK otthonában

Május 2-án, csütörtökön késő...

Női: Tápiószelén, a Kiss András Emléktornán jártunk

Női: Tápiószelén, a Kiss András Emléktornán jártunk

Május 1-én, szerdán női csapatunk a szomszédos...

Sikeresen lezajlott az első Tavaszi Focitábor!

Megközelítőleg negyven jelentkezővel indult el az első ízben megrendezett, kétnapos Tavaszi Focitáborunk. Az 5-11 év közötti játékosaink közül rengeteg jelentkező futott be hozzánk az áprilisi eleji táborra, sőt grassroots egyesületekből is jó néhányan jelentkeztek a környéken egyedi táborunkba!

A tábor húsvét után, kedden startol el, amikoris a délelőtt során a sportcsarnokba utaztunk, ahol játékos, egyéni fejlesztésen vettek részt a fiatalok, ismerkedve a futsal játékkal és labdával. Rengeteg 1v1 játékhelyzetet próbáltunk ekkora a gyerekek számára kreálni, ahol a kreativitásuk kibontakozhat. A sportpályára visszaérkezve a Betyár Tanya Kajálda napi menüjét fogyasztották el a fiatalok, pótolva az energiákat. A délután során két játékos verseny feladattal készültek fel a gyerekek az egymás közötti mérkőzésekre, ahol az azonos korosztályú játékosok rengeteget tudtak játszani, noha az időjárás rövid időre megszakította azt.

Második napunkon végig a sportpályán voltunk, ahol a megérkezést követően 4 csapatban kellett címert, indulót és csapatnevet kiötletelni a fiúknak. Ezen csapatok az egész nap során versengtek önmagukkal és egymással. Következhetett a pálya, ahol sorversenyek mellett csapatversenyekre is sor került, méghozzá úgy, hogy abban a kisebbektől a nagyobbakig lehetett kihívást találni. Az ízletes ebédet követően egy kérdéssort és egy képkvízt kaptak a fiatalok, mely nagy-nagy megpróbáltatás elé állította őket, ám rendkívül odaadóan próbálták önmagukból a maximumot kihozni. A napzáró foci előtt egy olyan vetélkedő várt a gyerekekre, ahol futballal kapcsolatos erőpróbákra, versengésre késztettük a fiúkat. Volt lufihajsza, akadt, hogy a pingpong labdára volt szükség, de kellett a társ bizalma is, amikor folyamatosan levegőben kellett tartani a lufit fejjel. A zárófocit követően valamennyi gyermek csuklószorítóval és nyaksállal gazdagodott, így immár különböző kiegészítő ruházaton is - bízunk benne - büszkén viselik egyesületünk felszerelését!

A próbának induló esemény, aligha marad félbe! Köszönjük ezt a csodás két napot!

Az eseményen kézült képeket IDE kattintva tekinthetik meg.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya