Friss hírek

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 26. és 28. között újra pályára...

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Április 27-én, szombaton délután a Pest vármegyei I....

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Április 26-án, pénteken reggel újra...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

U15 lány, női: egy-egy győzelem és vereség a hétvégi mérleg

Április 7-én, vasárnap U15-ös lány és női csapatunk is pályára lépett. Előbbi Kókán a vármegyei futsalbajnokságban aratott pazar győzelmet, míg utóbbi hazai környezetben a regionális labdarúgó-bajnokságban szenvedett egygólós fájó vereséget...

Regionális női ¾ pályás bajnokság, Alsóház, III. csoport

3. forduló

Nagykáta SE – Üllői SE 0–1 (0–0)

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Mohácsi I. (Lehota V., Fenyvesi Sz.)
NAGYKÁTA SE: Fegyverneki K. – Balázs K., Boldog A., Alföldi T., Gödöny H., Kosztolányi L., Bódi B., Molnár D., Fodor F.,Csere: Balázs L. Edző: Lovasi Balázs.
GÓL: Tóth R. (9-esből)
LOVASI BALÁZS: – Úgy érzem semmiképp sem érdemelt a csapat vereséget, kicsit most elvett tőlünk a sors valamit. Lehet nem dolgoztunk megfelelően a héten. Pedig meglepően sok volt a jó egyéni és csapatrész teljesítmény is, sok játékos más poszton szerepelt, nem ijedtek meg tőle ez plusz pont, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy 12-13 helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni, annyira rosszul döntöttünk a kapu előtt, vagy a kapus védett. Ami pozitív számomra, hogy merünk végre 1-1 ellen játszani, párharcot nyerni, üres területekbe indulni , elkezdtünk az ellenfél térfelén viszonylag  nyomni és hibára kényszeríteni őket, míg nekik csak a szóbeli presszió maradt, ami kicsit minket néha visszavetett, sajnos a végén egy talán büntető döntött, nem biztos, hogy nagyon meg kellett őket ezzel menteni, mert épp üvöltött egyet a fáradtságtól, de ez már nem változik meg, megvan a jó alap amire építhetünk, de ehhez az kell, hogy a játékosok kedvét ne vegye el az  eredmény, hanem motivációt adjon. A helyzet kihasználáson javítani kell, ami szintén fej kérdése lesz, valamint további feladat, hogy a játékosoknak azonos edzettségi szintre kell érniük. Ettől függetlenül gratulálok, mert a munka benne volt.

 

Lány U15-ös futsalbajnokság, felsőház

6. forduló

Gödöllői SK – Nagykáta SE 5–7 (5–1)

Kóka, 20 néző. Vezette: Kéri I Z., Liebhardt A.
NAGYKÁTA SE: Tóth H. J. – Pesti Sz., Bojtos Z., Patócs P., Tóth R. Csere: Mészáros V. Edző: Lovasi Balázs.
GÓL: Bohák Z. (4), Bodnár K., ill. Bojtos Z. (6), Patócs P.
LOVASI BALÁZS: – Az első félidőben a játékosok, illetve a csapat se érkezett meg a rendezvényre. Az első félidőben kevés elfogadható teljesítmény volt felmutatható, úgy éreztem, hogy idegenül és kedvetlenül álltunk hozzá. A második játékrészben a játékosok egy olyan oldalukat mutatták meg, ami a régi szép időket adta vissza a korábbi csapatomnál és ez jó érzéssel töltött el. Jó egyéni és csapat teljesítmény, természetesen a kihagyott helyzet mellett, de 5–1-ről fordítottak a hölgyek a 7–5-re, ami egy óriási mentális, lelki és fizikai erőről ad vissza bizonyítékot, illetve, hogy az ellenfél is megfogható főleg, ha nálunk minden szempontból jól jön ki minden és ők válnak görcsössé, volt helyzete az, ellenfélnek is, sőt.... De javult a kapus teljesítmény, megfelelő szemlélet váltás után a csapatvédekezés, ami a 3 zónát illeti, valamint a labdaszerzést követően törekedtünk a gyors befejezésre, ami sok-sok erőt vett ki belőlük, de megérte a melójuk. Sok 1-1 elleni játék, 2-1 elleni játék alakult ki, illetve a kvalitás beli különbség, ami fej kérdése volt végig. Lehozni 35 percet kapott gól nélkül igazán szép munka. A második felében bemutattak valamit a lányok, mégpedig azt, hogy a futsalban a 4 gólos előny valójában nem az, illetve, hogy sok dolog nem feltétlen a táblánál dől el, csak 1 kis része, az egy mankó, egy emlékeztető, hanem fejben dől el meccs, Ha valaki gólt lő csikar szögből az fej kérdése, ha valaki párharcot nyer, be mer lépni mélységből szintén hasonló döntésen alapul, ha valaki párharcot nyer 1-1 ellen, akár védő vagy támadó legyen , az is fej kérdése, ebben nagyon nagy erőt mutattak be a hölgyek, szép munka volt!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya