U7-U9: Elindult a tavaszi versenyidőszak a Bozsik Egyesületi Programban

Március 24-én, vasárnap közel 200 fiatalnak biztosított egyesületünk játéklehetőséget, hiszen a Bozsik Egyesületi Program tavaszi versenyidőszakának első eseményéhez érkeztünk el a napsütéses, ám szeles délelőttön.

Előbb az idősebb korosztály játszott kettő, valamint négy kapus játékokat, ahol az egyéni kiteljesedés mellett megjelentek összjáték elemek is, de bravúros cselek és szerelések egyaránt jellemezték a délelőttöt. Klubunkat 12 fő képviselte, akik közül Bakos Tamás és Czakó Benedek került kiemelésre Lőrincz Bettina felkészítő edző által.

LŐRINCZ BETTINA: – A vasárnapi Bozsik fesztiválon minden játékosom élvezte a játékot, önfeledten tudtak játszani. Rengeteg szép gólt láttam, egyénileg és csapatszinten is megvoltam elégedve a játékkal. Gratulálok a fiúknak és a két kiemeltnek!

Következett az U7-es korosztály, ahol rekordszámú fiatallal találkoztunk, hiszen 66 fővel zajlott le a 4x10 percnyi játékidő. Rengeteg csodálatos megmozdulás, önkívületben ünnepelt gólok, rengeteg mosoly, számtalan labdaérintéssel fűszerezve. Ezen jelzők egyaránt jellemezték az első tavaszi fesztivált, ahol 4 csapatnyi játékossal vonult fel egyesületünk, közülük Nagy Barnabás, Császár Robin, Németh Gergő és Heigl Dominik lett kiemelve a játéknapon. A csapat edzője, így látta a fiúkat:

TÓTH LÁSZLÓ: – Megkezdtük a tavaszi szezont, amit már nagyon vártunk a csapattal! Örülök, hogy ilyen nagy létszámmal tudtunk részt venni az eseményen, amin rengeteg szép megmozdulást, gólt láttam a fiúktól. Gratulálok minden játékosnak!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Dunavarsány - Nagykáta
2024/04/27
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya