Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára léptek csapataink a labdarúgó- és futsalbajnokságok soros játéknapjain. A hétvégét vegyes összképpel zártuk.

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport, alsóház

9. forduló

Nagykáta SE – Ceglédi VSE 11–1 (9–0)

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Tóth Z. (Varga Zs., Dr. Vitárius G.)
NAGYKÁTA SE: Solti Á. (Riczu Z.) – Krajcz D., Danka H., Gyevát Á., Vankó M. (Hernádi Á.) – Gáspár L. (Kovács B.) Varga B, Udvari M, Papp K, Bartucz B. – Szarvas N. Edző: Fényes Nándor.
GÓL: Udvari M. (3), Papp K. (2), Szarvas N. (2), Bartucz B. (2), Gáspár L., ill. Márok B. (11-esből).
SÁRGA LAP: Szarvas N., Gáspár L., ill. Rózsa Á., Omaghe N.
FÉNYES NÁNDOR: – Ezen a mérkőzésen nálam majdnem minden pályára lépő játékos tizes osztályzatra játszott, ezért nem szeretném játékosaimat külön osztályozni. Az öltözőn belül ismerjük ennek a párharcnak az előzményeit és úgy mentünk a mérkőzésbe, hogy ellenfelünknek momentuma se legyen a kilencven perc alatt. Egy tökéletes első félidőt produkált a csapatom, a második játérkészben már csak félgőzzel játszottunk, bár nem ezt kértem az öltözőben. Az eredmény így is kecsegtető az ellenfelünk számára, mert rengeteg helyzetet kihagytunk. Gratulálok a csapatom játékosainak a sportemberi magatartásukhoz és a győzelemhez! Köszönjük a találkozó utáni vendéglátást szülői közösségünknek!

 

U15-ös bajnokság, felsőház, II. csoport

5. forduló

Tápiószelei SE – Nagykáta SE 2–1 (0–1)

Tápiószele, 20 néző. Vezette: Laczó B. (Butkai L.)
NAGYKÁTA SE: Deák L. 8 – Nekeczki-Simon Z. 5, Molnár M. 5, Mizsei M. 5, Csigai B. 7 – Chlebovics M. 7, Kovács D. 7, Göblyös B. 8, Rada M. 5 (László-Kovács P. 6) – Nyitrai D. 7 (Szekeres D. 5), Tóth N. 6. Edző: Seres Ruben.
GÓL: Budai N. (2), Tóth N. (11-esből).
SERES RUBEN: – A hétvégen újra magunkat tudtuk megverni. Amíg a meccs a nagyobbnál nagyobb helyzeteket kihagyjuk és mindenki magának játszik addig nem fogunk kijönni a gödörből.

 

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport, alsóház

5. forduló

Nagykáta SE – ESMTK 2–5

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Dr. Vitárius G.
NAGYKÁTA SE: Tóth M. – Lengyel B., Gáspár L. L., Unyi B., Stégner B., Borhi-Bodócs B., Varga B., Czakó M., Tóth Sz. Csere: Kutka A., Dezső Z., Nagy G., Szarvas M., Rimóczi B. Edző: Menyhárt Gábor.
GÓL: Borhi-Bodócs B., Czakó M., ill. Gunda Z., Gréczy K., Szabó S., Nagy G., Gyurorváh M.
SÁRGA LAP: Varga B., ill. Gréczy K.
KIÁLLÍTVA: Németh M. (ESMTK), a 68. percben.
MENYHÁRT GÁBOR: – Hatalmas gratuláció a csapatomnak ehhez a mérkőzéshez. A múlt héthez képest egyet javultunk játékban és akarásban is, de sajnos nem volt szerencsénk most sem. Előbb utóbb már a győzelem is meg lesz, megérdemelnek már a srácok rengeteg munka van a fiúk mögött. A mérkőzésen mind a kettő csapat motiváltan játszott és jó focit mutatott a nézőknek. Megyünk előre és remélhetően az eredményben is meg fog mutatkozni már.

 

MLSZ regionális U13 alap Közép A-csoport, alsóház

5. forduló

Nagykáta SE – Dunaújváros 1–7

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Tóth K.
NAGYKÁTA SE: Tóth M. – Lengyel B., Szekeres Gy., Zsemle Zs., Dezső Z., Borhi-Bodócs B., Majoros Z., Tóth Sz., Varga B. Csere: Szigedi D., Szántai Á., Kutka A., Kármán E. Edző: Nemes Richárd.
GÓL: Zsemle Zs., ill. Tepszics B. (2), Kovács K. (2), Vajda B., Csáki M., Fekete G.
SÁRGA LAP: Tihanyi S.
NEMES RICHÁRD: – Bár ezen a mérkőzésen vereséget szenvedtünk, büszkén állíthatom, hogy csapatom számottevő fejlődésen ment keresztül az előző heti teljesítményhez képest. Az első negyedben sikerült megőriznünk kapott gól nélküli állásunkat, emellett veszélyes támadásokkal is veszélyeztettük az ellenfelet. Külön öröm számomra, hogy gólt is tudtunk szerezni a mérkőzés során. Sajnálatos módon a fizikai állapotunk nem volt megfelelő és az utolsó 30 percben elfáradtunk. Azonban láthatóan fejlődünk, és ha folytatjuk ezt az iramot, akkor ez a fejlődés hamarosan eredményességben is meg fog mutatkozni a pályán.

 

Regionális női ¾ pályás bajnokság, Alsóház, III. csoport

2. forduló

Alsónémedi SE – Nagykáta SE 7–1 (0–1)

Alsónémedi, 20 néző. Vezette: Józsa F. (Csík B., Szabados T.)
NAGYKÁTA SE: Fegyverneki K. – Balázs K., Boldog A., Bódi B., Pócsi E., Gödöny H., Fodor F., Alföldi T., Kosztolányi L. Edző: Lovais Balázs.
GÓL: Horváth V. (3), Vadas N. (2), Miriszlai N. (2), ill. Kosztolányi L.
LOVASI BALÁZS: – Respect annak a 9 játékosnak, aki ismét el tudott jönni a mérkőzésre. Őszintén szólva inkább álltunk fel 7+1 fővel, mint 9 játékossal, volt, aki sérülten, lekötött térdekkel, betegen jött el, ez a "felállás" 1 félidőre elég volt, egy egész meccses jó kapus teljesítmény mellett. Utána már igazából az egyéni hibákról szólt minden, Elfogyott a brigád és sajnos a 2 perces 2 gólos momentumok szépen megtörték a csapatot. Sokkal nagyobb intenzitással kell edzeni és sokkal jobban bele kell állni a párharcokba, mert az ellenfelek semmivel se jobbak nálunk, ők kihasználják azt, amiben mi még rutintalanok vagyunk, de továbbra is kitartok amellett, hogy megfelelő edzéssel és elszántság mellett el lehet tüntetni a különbséget. Egy gondolat a végére, amivel remélem nem zökken ki az illető a jövőhétre, de amennyiben egy csatár viszi a labdát a kapura ziccerben és mielőtt ellőné, legalább ne kiabálja be jól hallhatóan, hogy "ott a gól", mert a kapusom azt is védte, remélem azóta kijött a kezdő körből, bár a következő meccseken se gondolom, hogy kilépne onnan. Sok sikert kívánok a 'Némedinek a kupadöntőben!

 

Lány U15-ös futsalbajnokság, felsőház

7. forduló

Nagykáta SE – KISE 0–5 (0–3)

Üllő, 30 néző. Vezette: Csatlós A., Kecső R.
NAGYKÁTA SE: Tóth H. – Pesti Sz., Bojtos Z., Mészáros V., Csigai R. Csere: Patócs P., Tóth R. Edző: Lovasi Balázs.
GÓL: Kövesárki-Nagy K. (4), Sarmasági-Kovács V.
SÁRGA LAP: Patócs P., ill. Sarmasági-Kovács V.
LOVASI BALÁZS: – Sajnos csapatszinten minimálisan teljesültek a kiscélok, nem kerestük a kis játékokat, illetve a harmadik társ megjátszását, ellenfelünk szimplán a fizikai fölényét tudta érvényesíteni, passzokkal már voltak gondok, ellenben sajnos mi fejben tompák voltunk, illetve nem figyeltük az egyéni feladatokat a védekezéseknél. Van ilyen nap, nem kell túl gondolni, sok meccs van és a teljesítmény nem csak nálunk fog ingadozni, hanem más csapatoknál is, amikor nem biztos, hogy az előnyös, ami éppen korábban összejött.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya