Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 26. és 28. között újra pályára léptek csapataink a labdarúgó- és futsalbajnokságok soros játéknapjain. A hétvégét vegyes összképpel zártuk.

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport, alsóház

10. forduló

Százhalombattai VUK SE – Nagykáta SE 3–6 (0–4)

Százhalombatta, 30 néző. Vezette: Stefkó F. (Soós K., Gerhát D.)
NAGYKÁTASE: Solti Á. 9 – Kovács B. 7, Gyevát Á. 8, Danka H. 8, Hernádi Á. 7 – Gáspár L. 7 (László-Kovács P. 7), Udvari M. 7, Papp K. 7, Göblyös B. 7 (Tóth N. 7), Bartucz B. 7 – Szarvas N. 7. Edző: Fényes Nándor.
GÓL: Ráb Cs. (2), Rajnai M., ill. Szarvas N. (3), Hernádi Á., Bartucz B., Tóth N.
SÁRGA LAP: Hernádi Á.
FÉNYES NÁNDOR: – Ezúton is köszönöm kollégámnak, Seres Rubennek és az U15-ös csapatnak, hogy kisegítettek minket. Ezen a mérkőzésen sok hiányzóval léptünk pályára. Az első félidőben rendkívül érett játékot mutatva és látványos gólokat szerezve vezettünk 4-0-ra. A második játékrészben ellenfelünk ránk erőltette akaratát és feljöttek 4–2-re, ebben a periódusban kapusunk tartott mérkőzésben minket, ziccereket fogott és 11-est is hárított, majd ezután bebiztosítottuk két parádés góllal a győzelmünket. Gratulálok a csapatomnak a mutatott játékhoz, ahhoz az irtózatos nagy munkához, amit a mérkőzésbe beletettek és nem utolsó sorban a győzelemhez!

 

MLSZ regionális U13 alap Közép A-csoport, alsóház

6. forduló

Nagykáta SE – METON-FC Dabas SE 1–5

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Laczkó Z.
NAGYKÁTA SE: Gulácsy-Hubinger B. – Lengyel B., Gáspár L., Zsemle Zs., Dezső Z., Szécsi V., Borhi-Bodócs B., Majoros Z., Kutka A. Csere: Szigedi D., Szántai Á. Edző: Nemes Richárd.
GÓL: Kutka A., ill. Tóth Cs. (2), Borúzs M. (2), Horváth M.
SÁRGA LAP: Borhi-Bodócs B., ill. Tóth Cs., Malecz M.
NEMES RICHÁRD: – Újra láttam a csapatban a lelkesedést és a kitartást, amelyre büszke vagyok. Bár az első negyedben az ellenfél előnyhöz jutott egy gyors szögletből, nagyszerű helyzeteket teremtettünk, bár sajnos nem sikerült ezeket gólra váltanunk. A harmadik negyedben elfáradtunk és ez három gólt eredményezett az ellenfélnek. Az utolsó negyedben azonban visszatért a tűz és újra sikerült gólt szereznünk, ami nagyon fontos a csapatnak. Most a fókusz azon van, hogy tovább dolgozzunk a kihagyott helyzetek hatékonyabb kihasználásán. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen sikerül majd értékesítenünk ezeket a lehetőségeket. Köszönöm a játékosoknak az elkötelezettséget és a szülőknek a támogatást. Csapatként folytatjuk a munkát, és hinnünk kell abban, hogy a kemény munka kifizetődik.

 

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport, alsóház

6. forduló

Nagykáta SE – METON-FC Dabas SE 3–1

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Józan Cs.
NAGKYÁTA SE: Tóth M. – Lengyel B., Gáspár L., Stégner B., Rimóczi B., Dezső Z., Czakó M., Unyi B., Borhi-Bodócs B. Csere: Szarvas M., Nagy B., Kutka A., Tóth Sz., Pintér V., Nagy G. Edző: Menyhárt Gábor.
GÓL: Gáspár L., Czakó M., Borhi-Bodócs B., ill. Pintér B.
SÁRGA LAP: Rimóczi B., Pintér V.
MENYHÁRT GÁBOR: – Hatalmas gratuláció jár a csapatomnak! Remek játék, sok kidolgozott helyzet és kiváló csapatmunka. Ez már ránk fért, hogy önbizalmat kapjunk. Látszott a csapaton, hogy nagyon akarják a győzelmet. Hajrá, ’Káta!

 

Regionális női ¾ pályás bajnokság, Alsóház, III. csoport

5. forduló

Nagykáta SE – Airnergy FC II. 1–1 (0–1)

Nagykáta, 20 néző. Vezette: Oláh A. (Józsa F.)
NAGYKÁTA SE: Fegyverneki K. – Balázs K., Balázs L., Boldog A., Gödöny H., Bódi B., Molnár D., Alföldi T., Kosztolányi L. Csere: Fodor F. Edző: Lovasi Balázs.
GÓL: Molnár D., ill. Zöld A.
LOVASI BALÁZS: – Már a 10. Másodpercben vezettünk, az ellenfél nem reklamált, aztán hirtelen 20 másodperc késéssel a helyi VAR elvette, aztán nem gondoltam volna, hogy ezután minden les lesz azon a térfélen mindkét csapatnak, ettől függetlenül meglátásom szerint taktikailag, ami az egymás, illetve a zónák biztosítása nagy százalékban vissza is köszönt. Kicsit mélyebb védekezés kértem a hölgyektől, ami az elején annyira nem működött, sokan idegenül mozogtak, inkább mentek előre ezáltal az ellenfél sok labdát beívelt mögénk, de ezt sikerült viszonylag hamar rendezni, így szűkebb területet hagyva. Amiben javulni kell, hogy az egyéni döntések labdával és labda nélkül hatékonyabban működjenek. Több helyzetünk is emiatt halt el, mert a döntésink rosszak voltak. Az ellenfél egy szép kis játék után betalált, megérdemeltnek éreztem, ahogy a mi egyenlítésünket is, amikor végre nem mindenki a posztját fogja, hanem kijönnek a komfort zónából és így ezáltal mindenkinek gondolkodnia kell egy másik posztban, másik pozíció érkezésében, jobbszélső jobb hátvéd poszton passzol fel, a center üres területbe mozog és a beadására a belső középpályás ér oda a rövid oldalra, ez egy szép pillanat volt, ahogy az is, hogy ez a fiatal csapat, akinek több mint a 85%-a csak utánpótlás mérkőzéssel bír, szépen lassan kezdi megállni a helyét a ligában.

 

Lány U15-ös futsalbajnokság, felsőház

8. forduló

FC Hatvan – Nagykáta SE 7–1 (4–1)

Alsónémedi, 30 néző.Vezette: Liebhardt A., Puskely G.
NAGYKÁTA SE: Tóth H. – Pesti Sz., Bojtos Z., Csigai R., Tóth R. Csere: Mészáros V. Edző: Lovasi Balázs.
GÓL: Cseszák M. (3), Szivák I. (3), Monok A., ill. Bojtos Z.
SÁRGA LAP: Monok A., ill. Tóth H.
LOVASI BALÁZS: – A futsalhoz, de még a labdarúgásnak se nevezhető roncsderbin, agyonrúgás és durvaságok között, a jobban labdát túró csapat "győzött", remélem 3 éven belül mindenki abbahagyja a focit náluk, mert amikor ésszel kellett játszani, az már erősen nehéz volt. Természetesen az én csapatomtól ezt továbbra se várom el, s maradunk sportemberek!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Biatorbágy
2024/05/18
17:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya