PMK: magabiztos továbbjutás Péteriben

Szeptember 8-án, szerda délután felnőtt együttesünknek Péteriben volt jelenése a Pest Megyei Kupa 2. fordulójában. Nagy Bence csapattársaival magabiztos, 7–0-s diadalt aratott és jutott tovább a kupa következő körébe.

A találkozó első félidejében több helyzetet is kialakítottunk, de mindössze egy találatig jutottunk. A félidőben frissítettünk, játékunkon is változtattunk aminek meg is lett az eredménye, ugyanis hat alkalommal is tudtuk mattolni a hazaiak Cerberusát. Így, összességében elmondható, hogy megérdemelten jutottunk tovább a Pest Megyei Kupa 3. fordulójába. Az, hogy ki lesz az ellenfelünk a szeptember 16-ai összecsapáson még nem tudjuk, ugyanis szeptember 9-én, szerdán is rendeznek kupamérkőzéseket, míg a sorsolást várhatóan szeptember 10-én, csütörtökön készíti el az MLSZ PMI Versenyirodája.

Pest Megyei Kupa

2. forduló

Péteri KSK – Nagykáta SE 0–7 (0–1)

Péteri, 100 néző. Vezette: Zelman P. R. (Kányási I., Sipos L.)
PÉTERI KSK: Tövisháti T. – Horváth G., Szalay M., Hrutka g., Kurucz T. – Odrán D. (Geér A. 67. p.), Oláh E., Kablawi M., Légrádi D. (Zentai M. 67. p.) – Hrutka Zs., Tóth Á. (Veres N. 15. p.). Edző: Prigyeni Tibor.
NAGYKÁTA SE: Hajnal D. – Németh N. (Nemes B. a szünetben), Domonyi R. (Krajcz D. 0, 65. p.), Dancsa M., Mányi Zs. – Kosztolányi B., Györe K., Mányi D., Nagy B. (Papp N. 0, 82. p.) – Szalkai P. (Gulyás B. 54. p.), Pesti Sz. (Simon B. a szünetben). Edző: Györe László.
GÓL: Nagy B. (3), Mányi D. (2), Dancsa M., Szalkai P.
SÁRGA LAP: Légrádi D.
GYÖRE LÁSZLÓ:– Nehezen indult a mérkőzés, de a végére sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Ez az összecsapás jó felkészülésként szolgált a hétvégi, Törtel elleni bajnokira. Felszabadultan játszottunk, még ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz.

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya